Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Újabb öt évig dr. Szikora János a Vörösmarty Színház igazgatója Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. március 27.
ImageA Vörösmarty Színház igazgatói posztjának betöltéséről döntött Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése. A jelenlegi színházigazgatót, dr. Szikora Jánost ellenszavazat és tartózkodás nélkül választották meg újabb öt évre.
Tovább...
 
Felújítás után ismét nyitva a Széna téri könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. március 27.
ImageTöbb mint kéthónapos felújítás után március 22-től ismét megnyitotta kapuit az olvasóközönség előtt a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna Téri Tagkönyvtára. Az intézményben a hagyományos szolgáltatások mellett számos érdekes, izgalmas programot kínálnak.
Tovább...
 
Megnyílt Gorsiumban a Pompeji kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. március 27.
Pompeji – Élet és halál a Vezúv árnyékában címmel a hétvégén nyitották meg Gorsiumban azt az unikumnak számító kiállítást, mely a Nápolyi Régészeti Múzeumból érkezett Magyarországra. A táci látogatóközpontban, mint második magyarországi kiállítóhelyen láthatja a közönség az egykori ókori itáliai várost, melyet a Kr.u. 79-es Vezúv kitörés pusztított el.
Tovább...
 
Pompeji  Élet és halál a Vezúv árnyékában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. március 24.
Szombaton nyílik a Pompeji – Élet és halál a Vezúv árnyékában című tárlat a táci Gorsium látogatóközpontjában, virtuális sétával, szobrokkal, festményekkel, megannyi értékes tárggyal.
Tovább...
 
Állatplasztikákból álló tárlat nyílik a Munkácsyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 22.
Szerdán nyílik meg Revák Katalin iparművész állatplasztikákat bemutató kiállítása Innen ide címmel a Munkácsy Mihály Általános Iskolában. A tárlatot, amelyet a művésznő egykori iskolájában rendeznek, Revák István festőművész nyitja meg.
Tovább...
 
A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör áprilisi programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 21.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek, az "SMV 2000 Festőtanoda" alkotóinak és meghívott vendégeinek áprilisi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Tárlatvezetés A DÖNTÉS kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 20.
Holnap folytatódik a Szent István Király Múzeum A DÖNTÉS című kiállításához kapcsolódó tárlatvezetések sora.
Tovább...
 
Szakolczay Lajos könyveit mutatják be Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 20.
ImageA Vörösmarty Társaság termében mutatják be hétfőn este Szakolczay Lajos József Attila- és Széchenyi-díjas irodalomtörténész, irodalom- és művészetkritikus két, nemrégiben megjelent könyvét: a Korunk farsangját és a Jövőben a múltunk címűt. Az irodalmi rendezvény házigazdái Arató Antal és Bobory Zoltán lesznek.
Tovább...
 
A Nemzeti Színházban vendégszerepel a fehérvári Vörösmarty Színház Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2017. március 20.
ImageA Vörösmarty Színház különleges hangulatú és látványvilágú előadásával Budapesten vendégszerepel. Robert Musil A rajongók című darabja Szikora János rendezésében a Nemzeti Színház Gobbi Hilda Színpadán látható március 22-én és 23-án. Az előadással a szerző emléke előtt is tisztelegnek, halálának 75. évfordulója alkalmából.
Tovább...
 
Örökzöld slágerek a Viktória Rehabilitációs Központban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 16.
ImageKellemes, könnyed estre invitálja vendégeit a Viktória Rehabilitációs Központ az Erzsébet utca 20. szám allati épületébe március 23-án csütörtökön 17 órakor. Az esten közkedvelt, örökzöld slágereket hallhat majd a közönség, a rendezvény vendégei Grasics Anita és Bokányi Zsolt "Boka" lesznek. A rendezvényre a belépés ingyenes.
Tovább...
 
V. Mezőföld Virágai Fejér Megyei Szólótáncverseny Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 16.
ImageAz Alba Regia Táncegyesület szervezésében 2017. március 25-én szombaton a Táncházban immár ötödik alkalommal mérhetik össze néptánctudásukat a versenyzők a MEZŐFÖLD VIRÁGAI Fejér Megyei Szólótáncverseny keretén belül. A résztvevők négy korcsoportban, valamint szóló és páros kategóriában mutatkoznak be. A produkciókat az Alba Regia Táncegyüttes zenekara, a Galiba kíséri.
Tovább...
 
<< Első < Előző 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3125 - 3135 / 6234